Stiftelsen HelseklovnerStiftelsen_Helseklovner.htmlshapeimage_1_link_0
PresseklippPresseklipp.htmlshapeimage_2_link_0
SponsorerSamarbeidspartnere.htmlshapeimage_3_link_0
KontaktKontakt.htmlshapeimage_4_link_0
Møt klovneneKlovnene.htmlshapeimage_5_link_0
fotogalleriFotogalleri/Fotogalleri.htmlshapeimage_6_link_0
Velkommen.htmlVelkommen.html

Faglig bakgrunnVåre klovner har først og fremst kunnskap om sceneklovnens vesen, teaterfaglig bakgrunn, samt erfaringer innen psykiatri (psykisk utviklingshemmede), pedagogikk (barn og ungdom og nå eldre)  og ved helseklovning også litt om omsorg, trivsel og helse.  I tillegg til teaterverdenen har vi altså jobber utenom, slik de fleste kunstnere må ha. Vi valgte:

En har jobbet ved vernet bedrift som medansvarlig for psykisk utviklingshemmede, en har jobbet i ungdomsklubb og barnehager, en har jobbet med eldre på sykehjem, fire har vært i jobb lenge som teaterlærer for Barn/unge/voksne, en har god tegnspråkpraksis og kan kommunisere med medisinsk og kulturelt døve barn. Vi har lang erfaring med foredrag og kursing. Vi er gode på å skape trygghet rundt oss og få en løssluppen stemning. Ordleker, ordspill rytmer rim og regler, dukketeater og sang og dans er noen av våre klovners spesiale, samt humor på det hverdagslige underfundige.

Hvis vi får noen til å si; å det har jeg ikke tenkt på før, - med en latter - da har vi oppnådd noe veldig viktig, synes vi.


SykehusklovnHelseklovn.htmlshapeimage_14_link_0